Back

  • Ordered by 4 p.m. on weekdays, shipped today!
  • Largest range in Europe
  • Free post-payment with Klarna

Black Friday Madness

The last chance for your best deal.

00Days : 00Hours : 00Minutes : 00Seconds
Check all deals

Advertise

Adverteren in het Vuur & Rook Magazine?

Ken je ons magazine? Het Vuur & Rook Magazine is een kwartaalblad dat gratis bij iedere online bestelling wordt gedaan of bij een aankoop in de winkel meegegeven wordt. Iedere drie maanden komt er een nieuw magazine uit, op dit moment in een oplage van 25.000 exemplaren. Maar die oplage groeit al sinds het eerste nummer ieder kwartaal gestaag.

Omdat het blad met iedere bestelling en aankoop gratis meegaat, komt ieder nummer dus gegarandeerd bij 25.000 klanten terecht. Toegewijde en vaak fanatieke buitenkokers. Uit klantcontact bij Vuur & Rook is daarnaast gebleken dat het bereik zelfs een stuk hoger ligt dan de oplage. Dit omdat een magazine door veel klanten ook doorgegeven wordt aan familie en vrienden, maar ook omdat mensen nummers die ze al hebben en bij een nieuwe bestelling nog een keer krijgen, zo goed als altijd aan vrienden en familie weggeven. Zo’n groot bereik heeft geen enkel ander BBQ-magazine in Europa.

Een advertentie in ons magazine of een commerciële samenwerking door middel van branded content bereikt echter niet alleen veel liefhebbers, maar is ook een verkoop bevorderende marketingtool. We zien dat ieder product - een saus, rub, brandstof, een tool, een BBQ, ongeacht wat - dat in een rubriek, recept of op een andere manier in het blad uitgelicht wordt, vaker online besteld en in de winkel gekocht wordt. De 9,5 die Vuur & Rook van ruim 12.000 klanten in reviews bij WebwinkelKeur krijgt, geeft een grote tevredenheid over onze (web)winkel weer, maar ook vertrouwen in de deskundigheid van onze medewerkers. Inmiddels is dat die waardering en vertrouwen ook voor het blad geldt.

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wil brengen van onze klanten? Dat kan!

Kom ook onder ogen van tienduizenden dedicated barbecueërs. Laat je zien aan mensen die qua BBQ naar het next level gaan of al zijn gegaan. Maak mensen die hun BBQ niet meer zien als slechts iets voor zwoele zomeravonden, maar als kookgerei om buiten gerechten met die typische smaak te bereiden attent op jouw product door in Vuur & Rook Magazine te adverteren. Zo'n hoog bereik in zo'n toegewijde doelgroep vind je nergens anders! Adverteren is bij ons een zeer ruim begrip, want dat kan in vele vormen en voor ieder budget. Als advertentie, branded content, product placement, prijsvraag of op andere creatieve manieren.

Wil je meer informatie, een vrijblijvend voorstel of eens zonder strings attached overleggen? Mail met Martijn en Peter via [email protected]

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »