Back

Black Friday Madness; you have only...

De allerbeste deals met de beste kortingen.

00Days : 00Hours : 00Minutes : 00Seconds
Check all deals

Franky's Pork Prank (BBQ-On) Award Winning Pork Rub 300 gram

  • SKU: 96822539
  • Article code: 5000750
  • In stock

11,99

Add to wishlist

Buy now, pay later

  • Free shipping from € 100
  • Quickly helped via chat and telephone
  • Helped by real BBQ pitmasters
  • Free postpayment with Klarna

Product description

Franky's Pork Prank (BBQ-On) Award Winning Pork Rub 300 gram

TRY BEFORE YOU DIE NR 1: 2018

TRY BEFORE YOU DIE NR 1: 2019

TRY BEFORE YOU DIE NR 1: 2020

TRY BEFORE YOU DIE NR 1: 2021

TRY BEFORE YOU DIE NR 1: 2022

TRY BEFORE YOU DIE NR 1: 2023

EUROPEAN CHAMPION WHOLE HOG 2017!

A great Pork Rub, wonderfully sweet, deliciously spicy and with a little kick of Cayenne. The Vuur&Rook favorite and a must-have for every self-respecting pitmaster or miss. Perfect for masterful Ribs and awesome Pulled Pork, but also on Drunken Chicken or chicken thighs. We call this Franky's Pork Prank, but actually this is a real all-rounder - all purpose. We even use it on salmon.

Franky's Pork prank is the brainchild of Frank Klijn, proud team member of Bughouse Smokers & founder of BBQ-ON. (BBQ catering – highly recommended!) According to Frank, you should not forget to use the rub in combination with his own favorite BBQ sauce: Turnpike Smokers BBQ Sauce.

Bughouse Smokers : Jan, Erik and Martijn
SpeckNeck : Walter and Henk (Supeeeerrrrr ..!)
Fire & Smoke : The whole Team!

Ingredients: sugar, salt, herbs / spices (pepper, cumin, oregano, paprika, cinnamon, bay leaf, chili, parsley), dried vegetables (garlic, onion), vegetable oil (sunflower), aroma, flavor enhancer E621, color E160c, anti-caking agent E551.

Specifications:

Content:300 grams

 

 

Do you have a question about this product?

Do you have a question about this product?

We'd love to help you.

Reviews

User reviews 5 / 5Reviews:(27)

  • BH By barend hhh - 14-09-2022 11:23

    5 / 5

    Gewoon de aller aller aller lekkerste, kan er niets anders van maken!

  • SH By Sven Huyzentruyt - 09-09-2022 19:45

    5 / 5

    Echt een heel lekkere rub

  • AN By Anton - 29-08-2022 15:28

    5 / 5

    Super lekker!!

  • JD By John de Lange - 30-07-2022 15:51

    5 / 5

    Go Go Go Franky! dit is de lekkerste rub op alles: varken, kip, zalm, patat, rund ik gebruik hem op ALLES!

  • MO By Mario - 11-07-2022 11:10

    5 / 5

    Goede smaakbalans en niet te pittig. Heb het op spareribs gebruikt, dikke prima!

  • DH By Dave Herfs - 17-03-2022 15:06

    5 / 5

    Wat een goede Rub!

    • +lekker
    • +kruidig
    • -snel op ;)

  • SS By Stevus - 02-03-2022 17:05

    5 / 5

    Prima service

  • BB By BBQ Bato - 11-02-2022 15:37

    5 / 5

    Perfect voor bij kip van het spit

    • +Niet te zout
    • -Te lekker om niet te gebruiken

  • NM By Niek M. - 03-01-2022 18:45

    5 / 5

    Top rub, gooi hem overal over! zelf over de friet is het een topper!

  • MN By Martin - 22-12-2021 16:53

    5 / 5

    TOP RUB!! zelfs over de gebkken aardappeltjes en krieltjes!! de kinderen willen niet anders meer!

  • EC By Eric - 18-12-2021 13:31

    5 / 5

    whaaaaa.... voor mij nooit geen andere rub meer!!

  • JN By Jon - 23-05-2021 13:47

    5 / 5

    Lekkere rub, moet zeggen dat de eerste gerechten waar ik deze op probeerde voor mij persoonlijk meh waren. Totdat ik het op een schouderkarbonade deed, indirecte hitte langzaam gegaard op 150 graden C. Kanonnen wat is dat lekker! Vrat t bijna met bot en al op haha. T hangt dus van je gerecht af, zoals bij alle rubs maar met schouderkarbonade is het echt een aanrader.

  • LT By Luit - 22-08-2019 20:18

    5 / 5

    Hele fijne kruidige rub, zeker niet te zout, heerlijk op Oink

  • VR By Viktor - 29-08-2018 12:36

    5 / 5

    Deze rub is echt top. Niet voor niets award winning

  • BB By Bb - 25-08-2018 16:16

    5 / 5

    Lekker hoor ,probeer het is over de sla ,en je kan er ook een heerlijke dipsaus van maken ,super

  • CB By Chris Boelhouwer - 21-08-2018 19:46

    5 / 5

    Echte super Rub!!!!! Werkelijk op elk stuk vlees toepasbaar voor een geweldige smaakbeleving.

  • CB By Chris Boelhouwer - 21-08-2018 19:37

    5 / 5

    Dit is echt een uitzonderlijk goede Rub!!!! Kun je bijna op elk stuk vlees gebruiken echte aanrader.

  • RD By Raymond - 21-08-2018 14:22

    5 / 5

    Super op kip!!

  • BB By Bb - 21-08-2018 13:25

    5 / 5

    Heerlijk ,op van alles te gebruiken , bv bij salade of er een dipsaus van maken.

  • GV By Gerrit Veldhuizen - 21-08-2018 12:47

    5 / 5

    Heerlijke rub!!! Gebruik het bijna overal voor !!

  • BT By Bert - 21-08-2018 12:45

    5 / 5

    Geweldige rub voor pork, maar smaakt overal op, zelfs over de friet

  • RI By Rudi - 21-08-2018 12:36

    5 / 5

    Fantastische rub

  • BK By Bram koopmans - 21-08-2018 12:36

    5 / 5

    Top

  • GN By Gert-Jan - 21-08-2018 12:35

    5 / 5

    Beste rub die ik ken, altijd op voorraad thuis. Lekker op alles. TOP

  • BV By Beb vannDijkhuizen - 21-08-2018 12:23

    5 / 5

    Lekkerste Rub ooit voor werkelijk alle soorten vlees ook in mijn gehaktballetjes en vis... echt een geweldige all purpose rub.. zelfs in de sla dressing of over de kaas in een tosti... onmisbaar in mijn keuken.

  • SV By Sjef van de Burgt - 21-08-2018 12:15

    5 / 5

    Super rub.

  • MB By Marcel Bovee - 21-08-2018 12:13

    5 / 5

    De lekkerste bbq rub ooit!!! Heerlijk op kip of als dipsaus. Multifunctioneel inzetbaar!!!

Combination deals

Enjoy these awesome discount deals

Franky's Pork Prank + Roses Are Red

  • The Rose Garden Roses Are Red BBQ Sauce 500 ml
  • Normally: 18,98
  • You save: (4% Discount) 0,70
  • Grand total: 18,28

Tip!

Also something for you?

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Franky's Pork Prank (BBQ-On) Award Winning Pork Rub 300 gram

    Franky's Pork Prank (BBQ-On) Award Winning Pork Rub 300 gram

    11,99

    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »