Praktisch mit dem Holzkohlegrill
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en… dit boek!
Doorgewinterde Barbecue-Autoren Jeroen Hazebroek und Leonard Elenbaas hören je barbecueën op de kleine ruimte en in all seizoenen. In dit boek konzentriert sich Zij Zich auf Hibachi und Kettlebbq. De hibachi (von shishirin), een kleiner offener grill die je op tafel zet, is super handig voor kleiner grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. Der Kettle-BBQ ist ein Allrounder und ein Anjager der Grillrevolution von den letzten 20 Jahren, der Staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof ‘m af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirekt garen
Spezifikationen:
Sprache: | Niederländisch |
Seiten: | 112 |