Zurück

 • An Wochentagen vor 16:00 Uhr bestellt, heute versandt!
 • Größtes Sortiment Europas
 • Kostenlose Nachzahlung mit Klarna

Black Friday Madness

Die letzte Chance auf Ihr bestes Angebot.

00Tage : 00Stunden : 00Minuten : 00Sekunden
Alle Angebote prüfen

BARE Cookware

Filter

BARE Cookware

Over BARE Cookware:

Natuurlijk kun je een entrecote snijden met een goedkoop plastic schilmesje en wat elleboogvet. Misschien geniet je zelfs van de biefstuk. Maar wat als we het snijden van die biefstuk ook leuk zouden kunnen maken!? En dat is het dan ook, het is de bedoeling dat je geniet van koken en barbecueën. Wat maakt BARE Cookware uniek?

 • BARE Cookware messen zijn geslepen in een hoek van 15° in plaats van de traditionele 18 tot 25 graden. Met als resultaat een vlijmscherpe snede. 
 • Er wordt kunst in het mes gevormd! BARE Cookware maakt gebruik van een revolutionaire productietechniek welke een 3D-bergpatroon in de messen drukt.
 • Er wordt Duits X50CrMov15-staal gebruikt om ervoor te zorgen dat de messen corrosiebestendig zijn en zijn opgewassen tegen elke uitdaging.
 • Ze zijn voorzien van een héél erg goed hardhouten handvat. Volledig natuurlijk, duurzaam, voelt precies goed. Wengéhout om precies te zijn.

Meer dan enkel messen:

De BARE Cookware magneetstrip zorgt ervoor dat je messen veilig opgeborgen zijn en niet beschadigd raken door in een la te bonken. Houdt gemakkelijk de volledige set vast. Gemaakt van natuurlijk acacia hardhout. De magneetstrip meet 45 x 6,5 x 2,5 cm (17,7 x 2,5 x 1 inch). Montagemateriaal is inbegrepen!

Daarnaast is er het BARE Cookware messenblok… een 4 kg zwaar, massief houten, magnetisch messenblok. Het is supergemakkelijk schoon te maken en je kunt er alle messen die je ooit nodig hebt in het zicht bewaren.

Bij BARE Cookware staat verantwoorde productie hoog in het vaandel. Daarom wordt alle CO2 die vrijkomt om deze messen te produceren en te verzenden 10 keer gecompenseerd.

Zo profiteert iedereen en help jij mee om de wereld schoon te houden.

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »