Zurück

  • An Werktagen bis 16 Uhr bestellt, am selben Tag verschickt!
  • Größtes Sortiment Europas
  • Ab 100 € versandkostenfrei in NL, BE und DE

Werben Sie in unserer Zeitschrift

Adverteren in het Vuur & Rook Magazine?

Kent u ons magazine? Een blad vol BBQ inspiratie en informatie dat ieder kwartaal uitkomt en gratis (!) wordt meegestuurd met iedere bestelling of word meegegeven na een aankoop in de winkel. Iedere drie maanden krijgen 22.000 klanten weer een nieuw Vuur & Rook Magazine in handen. Klanten geven aan het gratis magazine hooglijk te waarderen en zeer tevreden te zijn over de informatie en heerlijke recepten.

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wil brengen van onze klanten, net zoals merken als Big Green Egg, Tabasco, Forged, Romertöpf, Rentokil en Monolith in de afgelopen drie jaargangen deden? Dat kan! Kom ook onder ogen van 22.000 dedicated barbecueërs, mensen die met hun BBQ naar de next level zijn gegaan, de kant en klaar gemarineerde speklapjes van de slager zijn ontgroeid, mensen die hun BBQ niet meer zien als alleen iets voor zwoele zomeravonden, maar als kookgerei om buiten gerechten met die typische smaak te bereiden door in Vuur & Rook Magazine te adverteren. Zo'n hoog bereik in zo'n toegewijde doelgroep vind je nergens anders. En adverteren is bij ons een ruim begrip. Want dat kan in vele vormen en voor ieder budget. Als advertentie, branded content, product placement, prijsvraag of op andere creatieve manieren.

Mail voor informatie, een vrijblijvend voorstel of overleg met Martijn en Peter: [email protected]

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »