Zurück

  • An Wochentagen vor 16:00 Uhr bestellt, heute versandt!
  • Größtes Sortiment Europas
  • Kostenlose Nachzahlung mit Klarna

Black Friday Madness

Die letzte Chance auf Ihr bestes Angebot.

00Tage : 00Stunden : 00Minuten : 00Sekunden
Alle Angebote prüfen

Werben Sie in unserer Zeitschrift

Adverteren doet begeren en dus meer verkopen!

Iedere advertentie in ons magazine wordt gezien door duizenden BBQ-fans in Nederland en de rest van Europa. Het blad wordt namelijk ieder kwartaal in een oplage van 22.000 of meer gedrukt en wordt gratis bij iedere online bestelling gedaan of bij een aankoop in de winkel meegegeven.

De klanten van Vuur & Rook zijn toegewijde backyard BBQ’ers en fanatieke buitenkokers. Ze waarderen het magazine zeer, bewaren het vaak voor later gebruik of geven het na het lezen door aan andere BBQ-fans. Veel klanten kopen vaker dan één keer per kwartaal iets bij Vuur & Rook, waardoor ze hetzelfde magazine twee keer of vaker krijgen. Maar dat ‘dubbele’ magazine gaat dan niet bij het oud papier, zo is gebleken, maar naar vrienden en familie die ook graag de BBQ aansteken. Waardoor het bereik van het Vuur & Rook magazine vele malen groter is dan de oplage. Zo’n groot bereik heeft geen enkel ander BBQ-magazine in Europa.

En na vijf jaargangen van ons magazine weten we uit ervaring dat ieder product - een saus, rub, brandstof, een tool, een BBQ, ongeacht wat - dat in een rubriek, recept, advertentie, branded content of op een andere manier in het blad uitgelicht wordt, in dat kwartaal (en ook daarna nog) vaker verkocht wordt.

Dat kan ook jouw product zijn!

Kom ook onder ogen van tienduizenden dedicated barbecueërs. Laat je zien aan mensen die qua BBQ naar het next level gaan of al zijn gegaan. Maak mensen die hun BBQ niet meer zien als iets voor zwoele zomeravonden, maar als een buitenkooktoestel, attent op jouw product door in Vuur & Rook magazine te adverteren. Zo'n hoog bereik in zo'n toegewijde doelgroep vind je nergens anders.

Trouwens, adverteren is bij ons een zeer ruim begrip, van platte advertentie tot branded content en alles daartussenin is mogelijk, en voor ieder budget.

Meer weten? Mail met Martijn en Peter via [email protected]

Adverteren is begeren en als je dat in ons blad doet is het ook ‘meer verkopen’!

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »