Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Joe's BBQ Smoker 20 '' Chuckwagon Catering

Artikelnummer: JS-33821
Verfügbarkeit: Auf Lager

De 20" Chuckwagon is geheel vervaardigd van 6,35 mm plaatstaal, waardoor de temperatuur in de verschillende gaarkamers zeer constant te houden is. Door de optimale vorm is een goede trek gewaarborgd. De Chuckwagon Catering is bovendien uitgerust met het Catering systeem, een tunnel onder in de gaarkamer, die de hitte in de vuurkamer opvangt en gelijkmatig verdeeld in de gaarkamer(s). Daarnaast is de Chuckwagon is uiteraard voorzien van 2 roestvrijstalen thermometers, voorplanchet, onderplank en roestvrijstalen grillroosters voor in beide gaarkamers. De verticaal geplaatste gaarkamer maakt het mogelijk om voor grote groepen gerechten te bereiden. Grillen, direct, indirect barbecueen en roken van verschillende soorten gerechten die bereid moeten worden op verschillende temperatuur is mogelijk. De vergrote vuurbox met kookplaat maakt stoken en op temperatuur houden van de barbecue extra makkelijk. De grotere diameter en lengte maakt deze barbecue daarnaast geschikt voor grotere groepen of professioneel gebruik in (grill-) restaurants, op het terras en/of evenementen. Duits kwaliteitsproduct van JoesBBQSmoker, genummerd en met TuV certificering. Deze Chuckwagon is ook te verkrijgen op een aanhangwagen.

Specificaties:

  • LxBxH: 215x90x125 cm
  • Gewicht: 360 kg

 Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »