Nederlands Deutsch English Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Flamy kokosbriketten 10 kilo By Cococha (cubes)

€28,95
Artikelnummer: 1200108
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager

TRY BEFORE YOU DIE NR 4: Flamy Kokosbriketten  By Cococha 10kg! 2018

Door het exclusieve transformatie proces dat gebruikt wordt bij de productie van Flamy COCO zorgen we ervoor dat briketten, eenmaal aangestoken en verspreid op de barbecue, geen vlam zal gaan produceren. Ook niet wanneer het natuurlijke vet van voedsel op de smeulende briketten komt. Zelfs bij het direct gieten van olie op de smeulende briketten zal het niet gaan vlammen.

Wat zijn de voordelen:

Het vlamt niet. Zo weet u zeker dat het vlees gebraden wordt in plaats van verbrand. Hierdoor presenteert u een uitstekend en smakelijk gerecht op tafel.

Flamy COCO briketten zijn volledig reukloos en smaakloos. Ze bevatten geen additieven van welke aard dan ook. Ze zijn het resultaat van een natuurlijk product dat op geen enkele manier de kwaliteit of de originele smaken van het voedsel zal benadelen.

Flamy COCO brand op minimaal 7200 kilocalorieën. De hoge en constante temperatuur gedurende het grill proces sluiten de poriën van het voedsel met behoud van al haar sappen.

Flamy COCO produceert vele malen minder rook dan andere briketten en er blijft ongeveer 3% as over.

Het resultaat is een heerlijke vis of stuk vlees dat zijn oorspronkelijke smaak behoud en er uitstekend en smakelijk uitziet.

In tegenstelling tot vaste houtskool of briketten van ongelijke vorm, is Flamy COCO geleverd in een rechthoekig formaat van dezelfde grootte en van constante hoge kwaliteit.

De compacte verpakking en het gebruik van dozen is een groot voordeel. Het vermijd stofvorming veroorzaakt door wrijving die onvermijdelijke ontstaat als men kooltjes losjes verpakt in zakken.

Briketten zijn erg populair, maar wist je dat veel briketten gemaakt worden van het gruis wat vrijkomt bij de houtskoolproductie? Dit wordt samengeperst met bijvoorbeeld zetmeel en het resultaat is een briket die kort brandt en veel as produceert. De kokosbriket is dé perfecte briket. Er worden geen bomen voor omgehakt, ze branden langer dan traditionele briketten en er blijft slechts 3% as van over. Omdat briketten gelijk van vorm zijn is het uiterst eenvoudig doseren in een ketel barbecue, waar dit met houtskool niet altijd even makkelijk is. Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »