Terug

De laatste kans voor de beste deals.

Cyber Weekend Madness

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk alle deals

Mastering the Craft of Making Sausage

  • Artikelcode: 1300014
  • Op voorraad

29,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis in 3 termijnen betalen

Productomschrijving

Mastering the Craft of Making Sausage

Rund- en varkensvleesworsten, omhuld en ontsierd, worsten van gevogelte en wild, geëmulgeerde worsten, gerookte worsten, worst in gefermenteerde stijl en meer. Gevulde worst vullen, vullen, bewaren en bewaren. Andere hoofdstukken hebben betrekking op apparatuur en benodigdheden, voedselveiligheid en technieken voor het koken en koken van worstjes - allemaal volledig geïllustreerd. Tot de worsten behoren braadworst, weense worst, loukanika, kielbasa, chorizo, salami en vele anderen - 100 verschillende worstrecepten in totaal.

Specificaties:

Taal:Engels
Bladzijdes:320

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

We helpen je graag.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Mastering the Craft of Making Sausage

    Mastering the Craft of Making Sausage

    29,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »