Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

The Art of Making Fermented Sausages

  • SKU: 96830837
  • Artikelcode: 1300018
  • Niet op voorraad

19,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

The Art of Making Fermented Sausages

De meeste boeken die over het maken van worstjes zijn geschreven, pakken het onderwerp gistworstjes helemaal niet aan. Het onderwerp is beperkt tot een verklaring dat dit een geavanceerd gebied van worsten maken is, wat niet wordt aanbevolen voor een amateurworstmaker. Nou, de belangrijkste reden voor het schrijven van dit boek was dat de auteurs deze mening niet deelden. Integendeel, ze geloofden dat elke hobbyist thuis een prachtige salami kon maken, als hij alleen wist hoe.

Tot voor kort was het fabricageproces gehuld in het geheim en was het meer een combinatie van kunst en magie dan een solide wetenschap. Het waren zeer technische artikelen, die werden gepubliceerd in tijdschriften over voedseltechnologie, maar deze werken werden helaas in zulke moeilijke bewoordingen geschreven, dat ze het begrip van de gemiddelde worstmaker te boven gingen. Zo ontstond het idee om de technologische kloof te overbruggen die bestond tussen Meat Science en de eisen van de typische hobbyist die producten thuis maakt.

Technische termen werden vervangen door hun equivalente maar eenvoudigere betekenissen, en om de lezer gestart te krijgen, zijn vijftig gedetailleerde recepten inbegrepen. Doordat er elke dag meer informatie te verkrijgen is en er commerciële starterculturen beschikbaar zijn voor het publiek, is er weinig reden om thuis geen kwaliteitssalamis te maken, ongeacht het klimaat en de buitenomstandigheden.

Specificaties:

Taal:Engels
Bladzijdes:276

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    The Art of Making Fermented Sausages

    The Art of Making Fermented Sausages

    19,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »