Encona West Indian Extra Hot Pepper Sauce 142 ml
Verken de Caraïben met Encona EXXXTRA Hot Pepper Sauce. Gemaakt naar een traditioneel Caraïbisch recept met een super pittige mix van Habanero, Scotch Bonnet en Bhut Jolokia pepers. Het resultaat is een heerlijk hete en kruidige saus speciaal gemaakt voor diegenen die een klassieke Encona-smaak willen ontdekken, met een extra hete kick!
Ingrediënten: Hot Pepper puree (55%) (peper's (89%) (Habanero peper, schotse Bonnet pepers, Bhut Jolokia pepers), zout, azijnzuur), water, zout, azijnzuur, ui poeder, bird's eye chili, knoflookpoeder, mosterdpoeder, gemodificeerd maïs zetmeel.
Stabilisator: Xanthaangom
Conserveringsmiddel: Kaliumsorbaat
Allergenen: Bevat Mosterd
Specificaties:
Inhoud: | 142 ml |
Vrij van: | Gluten en lactose |