Bone Suckin Award Winning Spare Ribs Deal!
Misschien wel het stuk vlees waar jij als pitmaster de meeste indruk mee kan maken op de buurt BBQ. Want zeg nou eerlijk, iedereen weet wel een tentje waar ze de aller lekkerste ribs ooit hebben gegeten… nou bereid je buurmannen maar voor want jij gaat de show stelen op iedere party met deze award winning, bone sucking ribs!!
Bestaande uit:
- Vuur&Rook Ri Ra Rib Rub 200 gram
- Vuur&Rook Rib Rack XXL
- Vuur&Rook Hot&Fast Appel Chips 1,5 kg
- Budget Marinade Injector met RVS Naald
- The Rose Garden Roses Are Red BBQ Sauce 500 ml
Ingrediënten:
- Spare-ribs
- Vuur&Rook Ri Ra Rib Rub
- The Rose Garden Roses Are Red
- Roomboter
- Appelsap
- Agave siroop
- Bruine basterdsuiker
Benodigheden:
- Meat Injector
- Silicone Glaze Kwast
- Aluminiumfolie
Stap 1: Verwijder het buikvlies van de spare-ribs
Stap 2: Zet de spare-ribs in de Vuur&Rook Ri Ra Rib Rub en laat de rub 12 uur intrekken
Stap 3: Injecteer de ribs tussen elk rib botje met de appelsap.
Stap 4: Go, Go, Go, fire up the Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 handjes Apple Chips toe.
Stap 5: Plaats de ribs in het rib rack en plaats deze voor circa 3 uur op je BBQ.
Stap 6: Pak je spare-ribs in, in de aluminiumfolie met een scheutje appelsap, kneepje roomboter, agavesiroop en een eetlepel bruine suiker.
Stap 7: Leg de ribs terug op je BBQ voor circa 2 uur
Stap 8: Pak je ribs uit (voorzichtig want ze zijn nu breekbaar) en smeer ze royaal in met de The Rose Garden Roses Are Red
Stap 9: Leg je ribs weer terug (bol) voor circa 15 minuten.
Enjoy!