Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Van Beekum Piri Piri Mix 200 gram

  • SKU: 133242452
  • Artikelcode: 16170077A
  • Op voorraad

4,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

Van Beekum Piri Piri Mix 200 gram

Ontdek de opwindende smaken van de Portugese keuken met de Van Beekum Piri Piri mix. Deze speciale kruidenmix is een meesterlijke combinatie van gedroogde chilipepers, knoflook, ui en een vleugje citroen. Naast pittig is de kruidenmix vol van smaak, waardoor het ideaal is voor liefhebbers van pikant eten. 

Ingrediënten:

Zout, aroma (bloem (tarwe, gluten), paprikaconcentraat, natuurlijk aroma, maltodextrine, dextrose, gehydrolyseerd soja eiwit, suiker, ei, kippenvet, antiklontermiddel (E551), kruiden- en specerijenextract (peper, ui, lavas, rozemarijn)), kruiden en specerijen (paprikapoeder, chillies, sereh, komijnzaad, knoflookpoeder, peper, uipoeder, peterselie, koriander, kurkuma, gemberpoeder, venkelzaad), uigranulaat, paprikagranulaat.

 



Specificaties

Specificaties:

  • Inhoud 200 gram
  • Herkomst Nederland
  • Verpakking Plastic pot met strooideksel
  • Smaak Pittig
  • Vrij van -
  • Bekijk alle specificaties
  • Vegan -

Product tags

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Van Beekum Piri Piri Mix 200 gram

    Van Beekum Piri Piri Mix 200 gram

    4,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »