Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Van Beekum Cevapcici Kruiden 200 gram

  • SKU: 134421588
  • Artikelcode: 16170118A
  • Op voorraad

3,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

Van Beekum Cevapcici Kruiden 200 gram

Met onze complete kruidenmix voor cevapcici maak je zelf de lekkerste gehaktworstjes. Deze heerlijke bereiding komt oorspronkelijk uit de Balkan. Je kunt het kennen als variant op kebab en is erg populair in landen als Kroatië, Montenegro, Servië en Bosnië Herzegovina. Deze kruiden geven een authentieke smaak aan jouw gerechten.

Ingrediënten:

Paneermeel (tarwebloem, gluten, gist), zetmeel (aardappel), zout, kruiden en specerijen (knoflookpoeder, peper, paprikapoeder, nootmuskaat, foelie, chillies, oregano), aroma (maltodextrine, dextrose, gehydrolyseerd soja eiwit, suiker, ei, kippenvet, kruiden- en specerijenextract (peper, ui, lavas, rozemarijn), antiklontermiddel (E551)), natuurlijk aroma, emulgator (E450), antioxidant (E300).

 



Specificaties

Specificaties:

  • Inhoud 200 gram
  • Herkomst Nederland
  • Verpakking Plastic pot met rode strooideksel
  • Smaak Pittig
  • Vrij van -
  • Bekijk alle specificaties
  • Vegan -

Product tags

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Van Beekum Cevapcici Kruiden 200 gram

    Van Beekum Cevapcici Kruiden 200 gram

    3,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »