Terug

The Original Feuerhand 276 Stormlantaarn Complete Deal 4

  • Artikelcode: FEUERCOM05
  • Op voorraad

47,95 45,95

Zet op verlanglijst

  • Boven €100 gratis verzending
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Nieuwste producten als eerste leverbaar

Product omschrijving

The Original Feuerhand 276 Stormlantaarn Complete Deal 4

The Original Feuerhand 276 Stormlantaarn Complete Deal 4

Lees de volledige productomschrijving

Bestaande uit: 

  • The Original Feuerhand Stormlantaarn 276 Zink
  • Feuerhand Lont 12.5 mm x 100 cm
  • Petromax Alkan Lampenolie
  • Feuerhand Helder Glas (Schott/Suprax).

Feuerhand Lamp:

Deze stormlantaarn is de klassieker der klassiekers Duitse TOP kwaliteit sinds 1893. De enige echte zwaar verzinkte en roestvrijstalen stormlantaarn. Er is een kwaliteit verschil tussen de "normale" stormlantaarns en de Feuerhand stormlantaarns, die nog steeds naar traditie en hoge kwaliteitseisen in Duitsland worden gemaakt.

De Feuerhand olielamp is van hoge kwaliteit, gemaakt van hoogwaardige materialen, gegarandeerd lekvrij, uitstekende prestaties en goede lichtopbrengst. Een duurzame topkwaliteit olielamp met een brandduur van zeker 20 uur bij een volle tank, ook bij een sterke wind.

Deze Feuerhand lamp wordt ook gebruikt in het leger, mede door het onbreekbare glas, de lange brandduur en het goede licht. Ook geschikt voor andere zware buitenomstandigheden, voor op de camping, op de boot, tijdens de BBQ of gewoon in de tuin of op het terras. Feurhand Lampe Made in Germany since 1893! Hoogte 26cm zonder hengsel, 0,34 liter. De lamp voldoet aan de jongste normering 14509: 2002.

Lees hier de geschiedenis over Feuerhand 

Brander:

De stevige brander voor de Feuerhand stormlantaarn wordt geleverd met een 12 cm lange en 12,5 mm brede platte lont. De brander houdt de pit vast en is daarom elementair onderdeel van de Feuerhand stormlantaarn. De toorts van de brander maakt het mogelijk om de pit omhoog te draaien om zo de grootte van de vlam te regelen.

Lampenolie

Petromax Alkan is een roet- en geurvrije lampolie. Als zeer zuivere paraffine-olie is het niet alleen geschikt voor alle petroleum- en olielampen, maar ook voor andere producten die op paraffine werken (bijv. sterklichtlampen, stormlantaarns, petroleumkooktoestellen, lampen met een kousje en gloeilichten). Onze Petromax Alkan is geschikt voor zowel binnengebruik als voor gebruik in de openlucht (bijv. op de camping). Ervaren gebruikers vinden Petromax Alkan het beste alternatief voor petroleum. De flesafsluiter heeft een kinderslot en een speciale tuit, waardoor comfortabel vullen zonder trechter mogelijk is.

Glas:

Dit glas in de klassieke versie voor de Feuerhand Sturmlaterne 276 is volledig transparant.

Klik hier voor de Gebruiksaanwijzing voor de Feuerhand Stormlantaarn

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Original Feuerhand 276 Stormlantaarn Complete Deal 4

The Original Feuerhand 276 Stormlantaarn Complete Deal 4

47,95 45,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »