Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Sranang Fassi Flaming Hot Tropical Sowsu 350ml

  • SKU: 151111355
  • Artikelcode: 5096
  • Op voorraad

3,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

Sranang Fassi Flaming Hot Tropical Sowsu 350ml

Zodra je voet zet op de Surinaamse bodem, omarmt de tropische warmte je direct. Deze hartelijke ontvangst staat bekend als de 'tropische Brasa' van Suriname. Voel deze liefdevolle, overweldigende Brasa bij iedere maaltijd. Deze heerlijke saus combineert de beste tropische vruchten met authentieke kruiden voor een onvergetelijke smaaksensatie. Ideaal voor barbecue, seafood, roerbakgerechten en als dip.

 

Ingrediënten:

Koolzaadolie (55,1%), suiker, ananas, azijn, tomatenconcentraat, Elgeel, water, MOSTERD (water, MOSTERDzaden, azijn zout, specerijen), kerrie, extracten (chili, peper, gember, citroengras), aroma, zout, zuurteregelaar (citroenzuur), kleurstoffen (paprika-extract, beta-caroteen), zoetstof (E960a) (<0,01%), antioxidant (calciumdinatrium EDTA).                       

Specificaties

Specificaties:

  • Inhoud 350 ml
  • Herkomst Nederland
  • Verpakking Plastic knijpfles
  • Smaak Pittig

Product tags

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Sranang Fassi Flaming Hot Tropical Sowsu 350ml

    Sranang Fassi Flaming Hot Tropical Sowsu 350ml

    3,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »