Terug

Over Rook

  • Over Rook

  • Artikelcode: 1300024
  • Niet op voorraad

24,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis in 3 termijnen betalen

Productomschrijving

Over Rook

Het ultieme handboek over warm & koud roken! 

In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je je hout (onder meer in de vorm van mot of snippers) laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.

Naast deze gedegen smokescience leer je in 'Over rook' ook hoe je bijvoorbeeld zelf een koudroker in elkaar knutselt van een koffieblik en een aquariumpomp. 
De recepten zijn veelzijdig; van klassiekers als gerookt ontbijtspek, gerookte zalm en Amsterdamse osseworst tot gerookte kaas, noten, bieten, oesters, tofu en spareribs en zelfs bijzondere gerechten als gerookte olijfolie en dranken. In 'Over rook' staan ook experimente rookgerechten van driesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije. 

Specificaties:

Taal:Nederlands
Bladzijdes: 192

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Over Rook

    Over Rook

    24,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »