Terug

LET OP | Mogelijkheden bestellen, afhalen en winkelbezoek? Klik hier!

 • Grootste assortiment van Europa
 • Boven €100 verzending gratis in NL, BE en DE

Bradley Smoker

Het merk Bradley Smoker is de specialist op het gebied van rookovens. Dit is perfect voor het roken van voedsel. Perfect voor zowel professionals als hobbykokken. Lees onderaan de pagina meer over de smokers.

Filters

Bradley Smoker

Het merk Bradley Smoker is de specialist op het gebied van rookovens. De Bradley Smoker is hét apparaat als je het belangrijk vindt dat het roken gemakkelijk moet gaan met een constante kwaliteit. Je hoeft het digitale display maar te stellen en hebt er verder geen omkijken meer naar. Deze unieke rookkast werkt met smaakversterkende bisquetten, die elk voor een duur van 20 minuten worden verbrand, zodat de temperatuur niet gaat schommelen. Dit voorkomt hele hoge temperaturen waarbij gassen, zuren en harsen de smaak van het product beïnvloeden. Ook wordt er een natuurlijke luchtstroom ontwikkeld. Dit is perfect voor het roken van voedsel. De smoker in staat om zowel koud als heet te roken. Voor koud roken wordt de cold smoke adaptor aanbevolen. Perfect voor zowel professionals als hobbykokken.


Specificaties Bradley Smokers:

 • Bradley Smoker "The Original" & "Real Tree Camo" 4-Rack & 6-Rack 
  Analoge Smoke Generator, RVS interieur, ook verkrijgbaar in de Real Tree Camo versie.
 • Bradley Smoker "Digital" 4-Rack & 6-Rack
  Digitale bediening. Koude rook met koude rookadapter. 6 racks kan worden uitgebreid tot 12 racks bij aankoop van extra racks.
 • Bradley Smoker "Smart"
  Bestuurbaar via Bradley Smoker App. Volledig programmeerbare kookinstellingen Warmte / rook / warmte en rook. Ingebouwde temperatuursondes. Topkwaliteit afwerking. Koude rook met koude rookadapter. 10 rackcapaciteit.
 • Bradley Smoker Professional BS1019 Smoker
  De P10 Smoker heeft een ingebouwde rookgenerator in plaats van de standaardversie aan de zijkant. De rekken zijn groter. Heeft een 1000w verwarmingselement. Volledig programmeerbare receptenverzameling van maximaal 50 items. Volledig programmeerbare kookinstellingen: Warmte/rook/warmte en rook. Ingebouwde temperatuursondes. Materiaal van restaurantkwaliteit.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »