Angus&Oink (Rub Me) Japanese Togorashi BBQ Rub 220 gram
Gebruik Togorashi BBQ-rub voor het grillen van tonijn of zeevruchten maar ook een super rub voor bijvoorbeeld Wagyu rundvlees. Zodra je de pot opent, zullen je neusgaten met een volle tsunami-kracht geraakt worden door scherpe, zachte, zoute, zoete umami geur met een hittegolf van Sancho-peper.
De Togorashi BBQ-rub is ontwikkeld met inspiratie uit Japan, waar we drie weken in Tokyo hebben gekookt op kleine Hibachi-roosters. De verbazingwekkende aardsheid van diepzee smaken, octopus gefrituurde dumplings, dunne reepjes van wagyu Hot&Fast gegrild boven wit hete kolen. Het gesis van vlees en die verleidelijke Japanse smaken, eeuwenoude zuiverheid.
Rub het vochtige oppervlak van het vlees en laat het zeezout van de Himalaya doordringen. Voeg naar smaak eventueel meer kruiden toe gedurende de bereiding om extra umami-aroma's te maken!
Ingrediënten:
Himalaya roze zout, zwarte & witte sesamzaadjes (SESAME), suiker, zwarte peper, Sansho peper, rode chilivlokken, Nori zeewier, sinaasappelschil, gember, sojapoeder.
Specificaties:
Inhoud: | 220 gram |