Vuur&Rook Restaurant Grade South African Black Wattle Houtskool 12 kg

Productformulier

Vuur&Rook Restaurant Grade South African Black Wattle Houtskool 12 kg

De Black Wattle Restaurant grade houtskool van Vuur&Rook zorgt voor een zeer lange constante branding en een gruwelijke hitte in... Lees meer

Op voorraad

€29,99€24,79

      • Gratis achteraf betalen met Klarna

        klarna
      • Boven €100 gratis verzending
      • Snel geholpen via chat en telefoon
      • Geholpen door echte BBQ pitmasters
      • Gratis achteraf betalen met Klarna

      SKU: 215645518
      Barcode: 8719992338207

      Gratis verzendingGratis verzending

      Geniet van gratis verzending bij bestellingen boven €100! Ontdek onze uitgebreide collectie en profiteer vandaag nog.

      Gratis retourneren binnen 14 dagenGratis retourneren binnen 14 dagen

      Geen zorgen! Als uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet, bieden wij gratis retourneren binnen 14 dagen aan. Winkel met vertrouwen bij ons.

      Vaak samen gekocht met

      Size chart

      Productomschrijving

      De Black Wattle Restaurant grade houtskool van Vuur&Rook zorgt voor een zeer lange constante branding en een gruwelijke hitte in je (keramische) BBQ! Dit houtskool importeren wij uit Zuid-Afrika en wordt gemaakt van het afvalhout van de snelgroeiende en veelvoorkomende uitheemse acacia boom. Ideaal voor Low&Slow bereiden in je keramische barbecue, maar ook zeker perfect om Hot&Fast een steak of hamburger snel dicht te schroeien. Deze houtskool zit in een stevige 3-laags royale zak met wel 12 kilo restaurant kwaliteit houtskool!

      Tip van de BBQ pitmaster: Voeg jouw favoriete Vuur&Rook rookhout toe om een subtiele rooksmaak te creëren!

      Belangrijk

      • Gebruik altijd een hittebestendige omgeving.
      • Barbecue niet binnenhuis of in ruimtes zonder voldoende ventilatie.
      • Laat geen brandende barbecue zonder toezicht achter als er zich kinderen in de buurt bevinden. 
      • Gebruik geen ontvlambare vloeistoffen zoals bijvoorbeeld spiritus of benzine om de barbecue aan te smaken maar gebruik hiervoor aanmaakblokjes of houtkrullen.
      • Kwetsbaar product, vochtvrij bewaren.

      Recent bekeken

        Login

        Wachtwoord vergeten?

        Heb je nog geen account?
        Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.