Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Second Chance: Vuur&Rook World’s Best BBQ Boek GESIGNEERD

  • SKU: 131647499
  • Artikelcode: 131647499
  • Op voorraad

24,99 14,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

Second Chance: Vuur&Rook World’s Best BBQ Boek GESIGNEERD

Let op, het boek mist de 'Vuur & Rook' letters op de voorkant.

Bekijk hier het inkijkexemplaar! 

Als wij ons eerste BBQ boek het beste BBQ boek van de wereld noemen, overdrijven we misschien een beetje, maar niet veel! Want achter de cover gaan ruim 60 van de beste BBQ recepten schuil. Dus fire up je Q en maak eens Memphis-style ribs. Liever rund? Blader dan naar het recept van de Honey Jalapeño Short Ribs. Of maak Jamaican Jerk Kippenvleugels, Fried Chicken Wings, Finger Licking Chicken of de beste Beer Can Chicken van de wereld! Of bereid je eigen BBQ-worsten, applaus van je gasten gegarandeerd! We hebben de recepten van Chorizo, New Orleans sausage, USA style chipotle sausage, Knoflook-venkel, Rode peper-salie, Zwarte peper-knoflook, Duitse droge knoflookworst en Thüringer Rostbratwurst gemaakt. Liever vis? Uiteraard, onder meer Merluza con ajo y perejil (heekfiltets met knoflook en peterselie), Lubina al Donostia con patatas (zeebaars met aardappels) en Crab cakes zijn in het boek te vinden. Ook aan burgers geen gebrek. Lazy Sunday Afternoon, Filthy, Epic, Smash, Cheese, Cheddar Chicken en Blue Cheese burgers kom je erin tegen. En nee, saté zijn we ook niet vergeten, Saté Ajam, Saté babi van varkenshaas, Saté babi van procureur, Saté udang (garnalen) hebben een plek in het beste BBQ boek gekregen, net als katjangsaus en ketjapsaus.

 

Nog niet genoeg? Kies dan uit gerechten als een Philly Cheese Steak Sandwich, de sloppiest Sloppy Joe of zijn Italiaanse neefje Parmasan Chicken Sloppy Joe. En als we toch in het zuiden zijn, Döner kebab, Adana kebab, Gyros, Souvlaki, met het Vuur & Rook World’s Best BBQ boek bij de hand, draai je je hand er niet meer voor om. En als je dat allemaal gemaakt hebt wordt het tijd voor een rondje rond de wereld met Pulled Chicken Nachos, Taco's el pastor, een Meat Donut, Char Siu, Sticky Chinese Porkbelly, Grilled Picanha met chimichurri en Zwarte klauwen carpaccio, om daarna moe maar voldaan achter over te leunen.

 

Is dat het of is er nog meer? Wat? Ja, natuurlijk is er meer!

 

Als dé BBQ specialisten van Nederland en omliggende continenten vertellen we je in het boek ook alles over houtskool en briketten, vuur maken en vuur houden, onthullen de ins en outs van rubs en sauzen, marineren en injecteren, geven de startende BBQ'er tips over de basis BBQ tools, vertellen je alles over de 14 mooiste steaks, wat is wat en waar zit ie in een koe, maar ontleden samen met jou ook een kip, een varken en een rund, zodat je welingelicht bij de vaste vleesleverancier aanklopt.

En nee, dan zijn we er nóg niet, want de BBQ kan niet altijd vlammen, een mens moet ook eens rusten. Dus staan er vier mooie leesverhalen in over de vier mooiste BBQ gebieden in de Amerikaanse BBQ belt. Kansas City, Texas, South & North Carolina plus Alabama. In deze verhalen staan ook de drie beste BBQ restaurants in dat gebied genoemd, mét adres, zodat je als je een keer die kant op gaat, real American BBQ kan ervaren.

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Ook iets voor jou?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Second Chance: Vuur&Rook World’s Best BBQ Boek GESIGNEERD

    Second Chance: Vuur&Rook World’s Best BBQ Boek GESIGNEERD

    24,99 14,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »