Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

  • SKU: 96830888
  • Artikelcode: 1300012
  • Niet op voorraad

39,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Dit is de ideale praktische gids voor veeboeren en jagers met stapsgewijze instructies voor het slachten van rund, rund, varken, lam, gevogelte en geiten. Door de tijd getest advies om het vlees te genezen door te roken of te zouten, helpt u uw oogst te behouden. Een laatste deel legt uit hoe je worstjes kunt maken. Talrijke recepten voor het water zijn inbegrepen.

Specificaties:

Taal:Engels
Bladzijdes:256

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

    The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

    39,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »