Technieken & Recepten Rook Boeken Deal
Bestaande uit:
- Technieken & Recepten voor het bereiden van gerechten op hout
- Technieken & Recepten voor het roken van vlees, vis, groente, en nog veel meer.
Gerechten op hout: Hout op voorraad? Zou wel moeten!
Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
Specificaties:
Taal: | Nederlands |
Auteur: | Karen Adler & Judith Fertig |
Bladzijdes: | 128 |
Roken van vlees, vis, groenten: Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft – als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.
Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een ‘smoker’ maar vooral ‘hot’!
‘Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.’
Specificaties:
Taal: | Nederlands |
Bladzijdes: | 128 |