Terug

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Technieken & Recepten voor het Roken van Vlees, Vis, Groente en nog veel meer

  • SKU: 117621779
  • Artikelcode: TRECP03
  • Op voorraad

14,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Boven €150 gratis verzending TooltipAlleen in Nederland, België en Duitsland
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis achteraf betalen met Klarna

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

Technieken & Recepten voor het Roken van Vlees, Vis, Groente en nog veel meer

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft – als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.

Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een ‘smoker’ maar vooral ‘hot’!

‘Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.’

Specificaties:

Taal:Nederlands
Bladzijdes: 128 

De beste deal ontvangen?

De beste deal ontvangen?

Een vrijblijvende offerte ontvangen, of heb je nog vragen over dit product? We helpen je graag. Tijdens werktijden antwoorden we binnen 15 minuten!

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Technieken & Recepten voor het Roken van Vlees, Vis, Groente en nog veel meer

    Technieken & Recepten voor het Roken van Vlees, Vis, Groente en nog veel meer

    14,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »