Terug

Meat Smoking and Smokehouse Design

  • Meat Smoking and Smokehouse Design

  • Artikelcode: 1300049
  • Niet op voorraad

29,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis in 3 termijnen betalen

Productomschrijving

Meat Smoking and Smokehouse Design

De meeste boeken over roken geven slechts wat elementaire informatie en zijn dan gevuld met recepten; dit boek is de omgekeerde, wetenschappelijke informatie en theorie zoals het van toepassing is op het roken van vlees en een paar recepten waarvan je er een kunt beginnen. Terwijl verschillende recepten meestal in de schijnwerpers komen te staan, is de mening van de auteurs dat de technische knowhow achter het bereiden van vlees en worst veel belangrijker is.

Er is een sectie met enkele basisrecepten, maar na het lezen van het boek zou men in staat moeten zijn om zijn eigen recepten zonder veel moeite te creëren. Het boek legt verschillen tussen grillen, barbecueën en roken uit. De secties over het ontwerp van de rokerij omvatten meer dan 200 constructiediagrammen en foto's die de meest bekende methoden omvatten: metselwerk, draagbare, hout-, beton- en trommelrokers. Na het lezen van dit boek begrijpt een lezer volledig wat er van een bepaalde roker mag worden verwacht en hoe hij er een kan bouwen die voldoet aan zijn individuele behoeften. Het boek komt zowel de serieuze roker als de beginner ten goede.

Specificaties:

Taal:Engels
Bladzijdes:340

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Meat Smoking and Smokehouse Design

    Meat Smoking and Smokehouse Design

    29,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »