Malcom's Bird Brine 16oz
Serveer nooit meer een droge, saaie kalkoen. Een goed pekelbad met The Bird Brine zal het gevogelte sappig en smaakvol maken. Gevogelte van meer dan 5 kilo hebben een pekelbad van 24 uur nodig. Gevogelte onder de 5 kilo moeten 6-12 uur gepekeld worden voor maximale smaak.
Gebruiksaanwijzing: Meng 1 cup (ca. 230 gram) Bird Brine op 1 gallon (ca. 4,5 liter) water. (Verdubbel het recept voor grote vogels). Plaats de vogel (kalkoen, kip, gans, eend, enz...) in een vleeszak of container naar keuze en giet de Malcom's Bird Brine over de bovenkant. Zorg ervoor dat de vogel ondergedompeld blijft - verzwaar hem indien nodig met een bord. Bewaar de vogel in een met ijs gevulde koelkast of koelbox gedurende de gehele pekeltijd.
Ingrediënten: Zout, suiker, hele peperkorrels, knoflook, ui, rozemarijn, laurierblaadjes, salie, tijm, citroenschil.
Specificaties:
Inhoud: | 16oz / 454 gram |
Sinds 2001 zijn de broers Malcom & Waylon Reed te vinden op bijna iedere BBQ competitie. Elk jaar gaan ze weer nieuwe uitdagingen aan, gaan zij de strijd aan met een steeds professioneler scala aan rivaliserende BBQ team en verfijnen zijn hun vaardigheden. Maar Killer Hogs is uitgegroeid tot veel meer dan een competition-bbq-team. Killer Hogs is een BBQ-bedrijf met een volledige productlijn!
Killer Hogs rubs en sauzen zijn uitstekend geschikt voor het smoken en grillen van zowel vlees als groenten. Ze zijn speciaal gemaakt om 'goed te doen met anderen’, zodat je rubs kunt blenden, smaken kunt combineren en met elk recept wat nieuws kunt proberen.
De rubs en sauzen van Killer Hogs zijn ontwikkeld, verfijnd en geperfectioneerd op het BBQ Competition circuit... en deze smaken hebben een aantal grote trofeeën en zelfs nóg grotere cheques opgeleverd. De afgelopen 10 jaar is Killer Hogs een vaste waarde geworden voor talloze teams op Competition BBQ-evenementen over de hele wereld.
De rubs en sauzen van Killer Hogs zijn ontworpen om consistente resultaten te geven met betrekking tot zowel de smaak als het uiterlijk van jouw favoriete barbecue dishes.