Deutsch English Nederlands Verzendkosten Nederland, Belgie en Duitsland tot 25kg: €6,75 - Overige landen, klik hier!

Hete Kolen

Artikelnummer: 1300037
Beschikbaarheid: Op voorraad

Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.

Specificaties:

Taal: Nederlands
Bladzijdes:  160


Vragen over dit product? Stel ze gemakkelijk via de chat of via WhatsApp.
Klik hier om direct WhatsApp te starten. Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00uur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Bestel op tijd, voorkom teleurstellingen! - Wegens topdrukte bij alle vervoerders, kan je bestelling vertraging oplopen in het sorteercentrum van de vervoerder. Verbergen