Terug

De laatste kans voor de beste deals.

Cyber Weekend Madness

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk alle deals

Het Slagershandboek voor de Thuiskok

  • Artikelcode: SLAGER05
  • Niet op voorraad

26,99

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Gratis in 3 termijnen betalen

Productomschrijving

Het Slagershandboek voor de Thuiskok

Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het?

Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het slagershandboek voor de enthousiaste thuiskok. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild – maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen in woord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled pork. Met dit boek wordt elke thuiskok een volleerd slagersknecht.

Specificaties:

Taal:Nederlands
Bladzijdes:240

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

We helpen je graag.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Het Slagershandboek voor de Thuiskok

    Het Slagershandboek voor de Thuiskok

    26,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »