Herman den Blijker Vlees
Hoe zat het ook alweer met Rotterdammers? Die stropen graag de mouwen op. Zo ook Herman den Blijker. Naast chef-kok en eigenaar van restaurant Las Palmas in Rotterdam, is Herman bekend van onder andere Mijn tent is top, Hermans Helden, Herrie in het hotel en Herrie gezocht. Daarnaast heeft hij een eigen kookproductenlijn en schrijft hij kookboeken. Op bol.com vind je alle boeken van Herman den Blijker, waaronder het nieuwste boek van Herman den Blijker.
amenvatting
Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je er het beste van maakt. Herman den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht.
Specificaties:
Taal: | Nederlands |
Bladzijdes: | 222 |