FAB P 16oz / 453 gram
Het is geen rub. Het is geen specerij. Het is helemaal geen smaakmaker ... het is FAB!
FAB Meat Enhancer verbetert de smaak, textuur, vochtgehalte en opbrengst van vlees, zodat het smaakt zoals u het zich herinnert! Zeer geschikt voor alle soorten en maten, vooral geroosterd vlees. 450 gram FAB is genoeg voor ongeveer 10 ribben.
Weet je nog wanneer vlees echt smaak had?
FAB brengt die smaak terug door innovatief gebruik van geselecteerde ingrediënten en smaakversterkers, gecombineerd in een perfecte balans. FAB verbetert de natuurlijke smaak van vlees, maar het neemt het niet over. FAB vult de natuurlijke vleessmaak aan en versterkt deze, en in smaaktests is de belangrijkste opmerking dat 'fabbed' vlees 'vleziger smaakt'.
FAB verbetert ook de textuur van vlees, waardoor het sappiger, malser en gemakkelijker te snijden. FAB verhoogt ook de opbrengst met wel 10% of meer. Door te helpen de natuurlijke sappen van vlees te behouden, vergrendelt FAB de smaak.
FAB-PROCEDURES:
Meng ongeveer 1 cup (d.w.z. 139 g of 4.9 oz) FAB met ~ 2 tot 4 cups (d.w.z. 454 g of 15,3 fl oz.) water of vruchtensap tot een beetje verdikt (zou moeten lijken op een dunne jus).
Injecteer ten minste 10% van het totale rauwe vleesgewicht, ongeveer twee gram vloeibaar vlees per 450 gram rauw vlees, om de 5-7 cm over het oppervlak van het vlees.
BELANGRIJK: marineer minstens 4 uur, af en toe omdraaien.
Ingrediënten: gehydrolyseerd soja-eiwit, gedeeltelijk gehydrogeneerde soja, katoenzaadolie, natriumfosfaten, mononatriumglutamaat, autolyzed gistextract, dinatriuminosinaat en guanylaat, xanthaangom.
Specificaties:
Inhoud: | 16 oz / 453 gram |