Terug

De Swarte Keijzer & Co Premium Quality BBQ Briketten Tubes 2 x 10 kg Deal

 • Artikelcode: SWARK2xd
 • Op voorraad

53,99 51,99

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending vanaf €100
 • Snel geholpen via chat en telefoon
 • Geholpen door echte BBQ pitmasters
 • Gratis in 3 termijnen betalen

Productomschrijving

De Swarte Keijzer & Co Premium Quality BBQ Briketten Tubes 2 x 10 kg Deal

Bestaande uit: 

 • De Swarte Keijzer & Co Premium Quality BBQ Briketten 2 x 10 kg Deal

Deze premium quality briketten zijn samengesteld uit gecarboniseerd (verkoolde) natuurproducten zoals; koffieboon-schillen, kokosnoot-schillen, macademi noot-schillen & zaagmeel van ecologisch geproduceerd- en gekapt hardhout. Als bindmiddel wordt er zetmeel gebruikt. Vervolgens wordt het puur natuur onder de zon gedroogd.

In onze zoektocht naar onze eigen briketten wilden we top-kwaliteit en duurzaamheid verenigen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we verantwoord kunnen genieten van onze BBQ-belevenissen. Dit houdt niet alleen in dat we een ecologisch verantwoorde samenstelling van onze briketten hebben nagestreefd, maar ook een duurzame productiemethode. Deze twee uitgangspunten hebben ons naar Kenia gebracht. Samen met een producent voor de lokale Keniaanse markt hebben we gekeken naar deze twee uitgangspunten en samen dit product samengesteld.

De samenstelling van de briketten is volledig organisch en bestaat geheel uit restproducten van de voedsel- en houtindustrie in Kenia. De lokale bevolking gebruikt dit al vele jaren om op te koken en hun huizen en stallen te verwarmen. Een mooi voorbeeld van circulaire economie waar wij heel enthousiast van worden.

Ook voor de lokale bevolking biedt het werkgelegenheid. Er worden eerlijke lonen betaald en door nu ook naar het buitenland te exporteren vergroten we de impact op de lokale economie van onze producent. Wij vinden het belangrijk dat we samen profiteren en streven naar een win-win situatie voor alle stakeholders in de keten.

Specificaties:

Inhoud:2x10 kg
Houtsoort:Verkoolde natuurproducten
Herkomst:Kenia

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  De Swarte Keijzer & Co Premium Quality BBQ Briketten Tubes 2 x 10 kg Deal

  De Swarte Keijzer & Co Premium Quality BBQ Briketten Tubes 2 x 10 kg Deal

  53,99 51,99

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »