Terug

Cholula Green Pepper Sauce

  • Artikelcode: CHOLULAGP03
  • Op voorraad

6,95

Zet op verlanglijst

  • Boven €100 gratis verzending
  • Snel geholpen via chat en telefoon
  • Geholpen door echte BBQ pitmasters
  • Nieuwste producten als eerste leverbaar

Product omschrijving

Cholula Green Pepper Sauce

Cholula Green Pepper Sauce

Lees de volledige productomschrijving

Cholula Green Pepper Hot Sauce, onze nieuwste smaak, brengt een pittige uitbarsting van jalapeño- en poblano-pepers naar onze kenmerkende kruiden. Hoewel Mexicaanse favorieten populair zijn, raden we aan creatief gebruik, zoals salades, in dips of zelfs als marinade. Het is zeker je nieuwe go-to. Uncap Real Flavour met Cholula Green Pepper.

Ingrediënten: jalapeño peper, water, suiker, zout, poblano peper, azijnzuur, knoflookpoeder, xanthaangom, poblano pepersmaak, natriumbenzoaat (conserveermiddel) en metabisulfiet (conserveringsmiddel) Bevat sulfieten.

Specificaties:

Inhoud:  5 oz / 150 ml

Citrus geglazuurde garnalen spiesjes

Shrimp Spiesjes

  • 2 sinaasappels, zested en juiced
  • 2 citroenen, zested en juiced
  • 2 limoenen, zested en juiced
  • 1 theelepel knoflook, gehakt
  • 2 eetlepels canola-olie
  • 2 eetlepels Cholula® Green Pepper Hot Sauce
  • 4 grote witte champignons, in tweeën gesneden
  • 1/2 groene paprika, grotendeels in blokjes gesneden
  • 1/2 rode paprika, grotendeels in blokjes gesneden
  • 1/2 grote rode ui, grotendeels in blokjes gesneden
  • 12 pieve U-10 garnalen, gepeld en ontdaan
  • 4 houten spiesjes, gedrenkt in water gedurende 20 minuten

Pasta salade

  • 2 kopjes radiatore pasta, volledig gaar
  • 1/2 kopje maïs, geroosterd en gepeld
  • 1/2 kop komkommer, gepeld, gezaaid en klein in blokjes gesneden
  • 1/2 kopje rode ui, in blokjes gesneden
  • 2 citroenen, zested en juiced
  • 1/2 kop extra maagdelijke olijfolie
  • 1 theelepel Dijon-mosterd

Hoe te maken?

  1. Meng voor de marinade canola-olie, knoflook, peper, groene peper, citroen, limoen en sinaasappelrasp.
  2. Houd de spies stevig vast en rijg hem op met garnalen, groene paprika's, champignons en rode paprika's.
  3. Sprenkel de marinade met de helft over de garnalen en grill gedurende 5 minuten. Kantel en bestrijk extra marinade op de garnalenspies.
  4. Borstel voor het opplakken en motregen de groene peper van de pepula erover.

Pasta salade:

  1. Meng in een grote kom radiatori pasta, maïs, komkommer en rode uien.
  2. Meng in een aparte kom de citroen, extra vierge olijfolie en dijonmosterd.
  3. Meng de dressing en het salade-mengsel samen.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cholula Green Pepper Sauce

Cholula Green Pepper Sauce

6,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »