Deutsch English Nederlands Verzendkosten Nederland, Belgie en Duitsland tot 25kg: €6,75 - Overige landen, klik hier!

Blues Hog Dry Rub 26oz

€34,95
Artikelnummer: BH19
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

The "Rub" acts as a dry marinade by combining a unique blend of spices which enhance the natural flavor of pork, poultry, or wild game and compliments vegetables as well. Blues Hog Dry Rub Seasoning is ideal for the grill, oven, or smoker.  Best to set it on the kitchen table next to the salt and pepper shaker... It's that good!

Ingrediënten:
Papika, zout, chili poeder, suiker, specerijen, ui, knoflook.
THT: zie verpakking. Kan sporen van noten, zaden en of soja bevatten.

Inhoud: 737g. Imported en distributed: Vuur en Rook

Het verhaal van Blues Hog:

Blues Hog Barbecue ontstond in de heuvels van Tennessee met varkensschouders en hele varkens gebarbecued over hickory kolen voor families. Hickory is een Amerikaans hardhout uit de okkernootfamilie

Gecreëerd door Pitmaster en tevens chef-kok, Bill Arnold, hebben deze sauzen gewonnen inevenementen zoals het Amerikaanse Royal en in vele andere internationale wedstrijden.

Blues Hog producten zijn gemaakt met suikers en kruiden van de hoogste kwaliteit volgens normen die ver boven de rest uitstijgen. Ze worden gebruikt door topchefs en wedstrijdteams over de gehele wereld.

Blues Hog is wordt aanschouwd al de top van nationale en internationale BBQ prijzen. Als zodanig wordt de Blues Hog saus algemeen aanzien als de "Keuze van de kampioenen" door wedstrijdbarbecue teams en topkoks over de hele wereld!

 

 

 



Vragen over dit product? Stel ze gemakkelijk via de chat of via WhatsApp.
Klik hier om direct WhatsApp te starten. Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00uur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Bundles



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »