Deutsch English Nederlands Verzendkosten Nederland, Belgie en Duitsland tot 25kg: €6,75 - Overige landen, klik hier!

“THE TEXAN” CHILI DOGS

“THE TEXAN” CHILI DOGS

Recept voor 8 a 10 personen, bereidingstijd ca 45 minuten

 

Ingrediënten:

  • 500 gram gehakt naar keuze
  • 1 ui in snippers
  • Tomatenpuree klein blikje
  • 2 volle eetlepels “The Texan” (50 gram)
  • 100 ml water
  • 10 hot dogs of knakworsten
  • 10 broodjes
  • Geraspte cheddar kaas

 

Bereiding:

Zet de skillet op een stapel briketten dat hij goed heet is. Doe een scheut olie in de skillet en fruit de ui glazig. Voeg het gehakt toe en als dat bruin, rul en gaar is doe je de tomatenpuree erbij.

Bak de puree even mee (haalt het zure er een beetje af). Voeg “The Texan” toe en het water en laat lekker door pruttelen tot dat de olie op de chili drijft en de chili mooi is ingedikt. Gril de hot dogs boven de kolen (of warm ze op in water)

 

Dan kunnen we gaan opbouwen:

Leg de knakworst in een open gesneden broodje, daarop de chili en dan aftoppen met de kaas. Heerlijk met relish of met fijn gesneden rauwe (rode) uitjes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »