Recept “THE TEXAN” CHILI DOGS

Recept “THE TEXAN” CHILI DOGS

Recept “THE TEXAN” CHILI DOGS

THE TEXAN” CHILI DOGS

Recept voor 8 a 10 personen
Bereidingstijd ca 45 minuten

Ingrediënten:

500 gram gehakt naar keuze
 1 ui in snippers
 Tomatenpuree klein blikje
 2 volle eetlepels “The Texan” (50 gram)
100 ml water
10 hot dogs of knakworsten
10 broodjes
Geraspte cheddar kaas

Bereiding:
Zet de skillet op een stapel briketten dat hij goed heet is. Doe een scheut olie in de skillet
en fruit de ui glazig.
Voeg het gehakt toe en als dat bruin, rul en gaar is doe je de tomatenpuree erbij. 
Bak de puree even mee( haalt het zure er een beetje af).
Voeg “The Texan” toe en het water en laat lekker door pruttelen tot dat de olie op de chili drijft en de chili mooi is ingedikt.
Gril de hot dogs boven de kolen (of warm ze op in water)
Dan kunnen we gaan opbouwen:
Leg de knakworst in een open gesneden broodje, daarop de chili en dan aftoppen met de kaas
Heerlijk met relish of met fijn gesneden rauwe (rode) uitjes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »