Deutsch English Nederlands Verzendkosten Nederland, Belgie en Duitsland tot 25kg: €6,75 - Overige landen, klik hier!

Big Green Egg workshop met Peter Bootsma (uitverkocht)

Big Green Egg workshop met Peter Bootsma (uitverkocht)

Doe mee met de Big Green Egg workshop met Peter Bootsma

Deze workshop is uitverkocht! Houd de website in de gaten voor een volgende editie!

Op Zaterdag 3 Maart hebben we Peter Bootsma van LetzQ in da house! Voor de gezelligheid, maar vooral om een Big Green Egg basisworkshop te verzorgen.

 

Tijdens deze indoor workshop is er uitgebreid aandacht voor alle basics, vanaf de keuze van houtskool tot het onderhoud van de Big Green Egg.

 

Zo komt onder andere het aansteken, de diverse houtskoolsoorten, de temperatuurbeheersing en het gebruik van verschillende accessoires aan de orde. Natuurlijk is er hierbij volop aandacht voor vele kooktechnieken die een Big Green Egg mogelijk maakt.

 

Zodra de basics zijn behandeld legt Peter uit hoe je op één Large model een compleet driegangenmenu kunt bereiden en is het de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat. Als het werk erop zit komt datzelfde menu op tafel zodat je het resultaat van al je inspanningen kunt proeven. Net als de workshop, binnenshuis, in onze nieuwe speciaal hiervoor bestemde ruimte. Een dikke jas is dus overbodig!

 

Tussen de bedrijven door kun je al je vragen op Peter afvuren. Je gaat dus op alle fronten verzadigd huiswaarts zodat je met alle skills die je hebt opgedaan verder kunt experimenteren.

 

Datum: zaterdag 3 maart
Aanvang: 12.00 uur
Einde: ca. 16.00 uur
Kosten: € 70,- incl. btw, excl. drankjes

Om de workshop kleinschalig te houden zijn er minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Aanmelden kan via melanie@vuurenrook.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »