Sweet 'n Spicy Beefstew
Ingrediënten:
- 600 gram runderriblappen in blokjes
- 2 el bloem
- Scheutje olie om te bakken
- 200 gram uien in ringen
- 100 gram winterwortel in plakjes
- 1/2 potje Frontier Cooking Campfire Beans
- 1/2 flesje bier (bruin/donker)
- 2 tl Szeged Steak Rub
Benodigdheden:
Stap 1: Bestuif het vlees met de bloem. (de bloem bindt de saus van de stew). Go, Go, Go, Fire up The Q voor 'directe' garing
Stap 2: Verhit de olie in de The Windmill BBQ Pan en bak het vlees, in delen, goed aan. Rondom donker bruin geeft de meeste en lekkerste smaak.
Stap 3: Als je al het vlees gebakken hebt, doe je alles terug in de pan en bak je de uien en de wortel schijfjes mee.
Stap 4: Maak nu je BBQ klaar voor 'indirecte' garing op circa 100°C.
Stap 5: Voeg de Campfire Beans toe samen met de Szeged Steak Rub. Doe hierna het bier erbij zodat het vlees volledig onder het vocht staat.
Stap 6: Na ongeveer 4 uur stoven is de beefstew klaar!
Tip: Lekker met vers gebakken brood uit de Dutch Oven en een frisse salade.
Enjoy!