Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis achteraf betalen met Klarna of in3

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Stoofpeertjes Dessert

Ingrediënten: 

  • 1 kg Giese wildeman peren
  • 1 kaneelstokje
  • 4 el bruine basterdsuiker
  • 1 fles rode wijn (Mucho Mas)
  • Vanille ijs
  • Kaneelijs
  • Karamel saus met zeezout
  • Kletskoppen
  • The Windmill BBQ Pan 

Stap 1: Schil de peertjes met een dunschiller en zorg ervoor dat je voorzichtig bent bij het steeltje, deze willen we behouden.

Stap 2: Doe de peertjes in de BBQ pan en voeg de bruine suiker, het stokje kaneel en de rode wijn toe. Laat die ca. 3 uur zachtjes stoven. (Je kan de peertjes ook een dag van te voren maken en koud serveren bij het dessert)

Stap 3: Leg met een ijslepel een bolletje vanille ijs en een bolletje kaneelijs op een bordje. Breek een kletskop door midden, verkruimel 1 helft en een hele kletskop en bestrooi het ijs en het bord hiermee.

Stap 4: Giet subtiel wat karamel saus met zeezout over de bolletjes ijs. Plaats de halve niet verkruimelde kletskop tussen de twee bolletjes ijs. Plaats hierachter de stoofpeer.

ENJOY!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »