Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Boven €100 verzending gratis in NL, BE en DE

Sticky Chinese BBQ Pork Belly

Create your own Char Siu Bacon!

Ingrediënten:

Voor de marinade: 

  • 5 teentjes knoflook
  • 2 tl roze peperkorrels
  • 4 el honing
  • 2 el hoisinsaus
  • 2 el lichte sojasaus
  • 1 el donkere sojasaus
  • 1 el Shoaxing rijstwijn
  • 1 tl five-spicepoeder
  • 1 tl sesamolie

Benodigdheden:

Stap 1: Pekel het buikspek met circa 50 gram Char Siu Bacon Cure voor circa 7 dagen.

Stap 2: Spoel het vlees af en laat het 2 dagen drogen in de koelkast.

Stap 3: Maak een marinade en laat het vlees hier 24 uur in marineren.

Stap 4: Go, Go, Go… Fire up your Q en maak je bbq klaar voor indirecte garing (110°C) en gaar het vlees tot een kern van 76°C.

Enjoy!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »