Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis achteraf betalen met Klarna of in3

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Smoked Bone-in Loin Pork

Smoked Bone-in Loin Pork

Ingrediënten:

Voor de saus:

  • 1 klontje roomboter
  • 1 el olijfolie
  • 1 fijngehakte rode ui
  • 1 el oregano
  • Grote knoflookteen
  • 1½ el dijon mosterd
  • 1 blokje bouillon (knoflook)
  • 1 el dille
  • 50 gram cheddar
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 1 kleine bosui in ringen
  • 1 kop heet water
  • Wat extra heet water
  • 1 hand pijnboompitten

Benodigdheden:

Stap 1: Snijd de vetlaag in, maak een ruitpatroon zorg dat je niet door het vet heengaat. Zout de vet kant en zet de rack in de rub en laat dit 1 uur intrekken.

Stap 2: Steek je Q aan en breng hem naar 107°C, richt hem in op indirecte manier. Voeg het rookhout toe.

Stap 3: Stel je thermometer in op 65°C, steek hem in het vlees plaats hem op de Q en sluit de deksel.

Stap 4: Plaats je skillet op je warmtebron doe er een klontje roomboter en een beetje olijfolie in en laat de boter smelten.  

Stap 5: Voeg de rode ui, knoflook en oregano toe, als de ui zacht is voeg dan de mosterd toe en roer alles goed door elkaar.

Stap 6: Doe de bouillon in een kopje heet water en voeg dit toe, verdeel de bosui en de kaas over de skillet. Roer het pas door als de kaas is gesmolten. Voeg extra water toe om het niet droog te laten koken en de juiste dikte te krijgen.

Stap 7: Grill de pijnboompitten 10 minuten laat ze afkoelen op stuk keukenrol papier.

Enjoy! 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »