Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis achteraf betalen met Klarna of in3

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Rollade van buikspek

Ingrediënten: 

  • 2.5 kg buikspek zonder zwoerd
  • 75 g LetzQ Chicken Rub
  • 300 g gesroostere aubergine & rode paprika
  • Spread (delicatessewinkel)
  • 50 g geroosterde rode paprikareepjes 
  • 50 g geroosterde gele paprikareepjes 

Benodigde accessoires:

Stap 1: Go,Go,Go Fire Up The Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing tot 150 °C. met convEGGtor en daarop de druip pan °C.

Stap 2: Leg intussen het buikspek op de vetkant op je werkblad. Bestrooi de vleeskant met de helft van de LetzQ Chicken Rub. Bestrijk met de geroosterde aubergine & rode paprika spread en verdeel de rode en gele paprikareepjes over het vlees. Rol het buikspek op en bind met slagerstouw als een rollade op. Bestrooi de buitenkant van de rollade met de resterende rub.

Stap 3: Steek de spies van het spit door de rollade heen. Plaats de spitring in je kamado en schuif de motor op de motorsteun. Steek de spies in de motor en sluit de deksel van je kamado. Laat het spit ongeveer 2 uur draaien tot de rollade een kerntemperatuur van 70 °C of hoger heeft bereikt.

Stap 4: Haal de spies uit de kamado. Haal de rollade van de spies en snijd er mooie plakken van.

ENJOY!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »