Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis achteraf betalen met Klarna of in3

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Pulled Pork Kroketten & Bitterballen

Pulled Pork Kroketten & Bitterballen

Ingrediënten :

  • 450 gr Pulled Pork
  • 80 gr roomboter
  • 100 gr bloem
  • 0,5 L bouillon (koud)
  • 50 gr slagroom
  • 1 tl mosterd
  • 7 gr Franky’s Pork Prank
  • 0,5 gr vers gemalen witte peper
  • 3 velletjes gelatine
  • 2 gr peterselie
  • 2 ei dooiers
  • 4 eiwitten
  • Crackers

Stap 1: Week de gelatine in een kom koud water.

Stap 2: Smelt de roomboter in een pan en haal deze van het vuur. Voeg de bloem toe en roer deze goed door.

Stap 3: Zet de pan weer op het vuur en blijf deze goed door roeren totdat je een dikkere substantie krijgt. Voeg nu de bouillon toe en blijf deze roeren totdat je een dikke saus krijgt .

Stap 4: Voeg de gelatine, slagroom, ei dooiers, franky’s pork prank, mosterd en de peterselie één voor één toe en roer deze goed door, 

Stap 5: Voeg nu de pulled pork en peper toe, haal de pan van het vuur en roer alles goed door elkaar. Laat het afkoelen en zet het dan in de koelkast voor minimaal 12 uur.

Stap 6: Maal de crackers fijn en zeef deze zodat je fijne en grovere stukken over houd.

Stap 7: Pak een portie vulling en rol deze in een kroket of bitterbal haal hem door de fijne paneermeel heen. Pak daarna je kroket of bitterbal haal hem door de eiwit heen en vervolgens door de grove paneermeel.

Stap 8: Verwarm je frituurpan en bakken maar.

Enjoy!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »