Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis achteraf betalen met Klarna of in3

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Porchetta van Buikspek

Porchetta van Buikspek

Ingrediënten:

  • 3 Buikspek lappen per Porchetta van ongeveer 1,5 cm dik
  • Lemon Pepper Rub
  • Zongedroogde tomaat
  • Tijm
  • Basilicum
  • Rozemarijn
  • Salie (of andere Italiaanse kruiden)

Benodigdheden:

Stap 1: Leg de speklappen in de lengte een voor een over elkaar heen en daar tussen een beetje Lemon Pepper en de verse kruiden met wat stukjes zongedroogde tomaat.

Stap 2: Prik het geheel met 4-5 prikkers vast zodat alles mooi op zijn plek blijft.

Stap 3: Voeg aan de bovenkant nog wat Lemon Pepper, wat verse kruiden en wat zongedroogde tomaat toe.

Stap 4: Klap nu het geheel over (Let op: over de breedte) dubbel en bind het gehaal met 4-5 touwtjes vast.

Stap 5: Go, Go, Go, Fire up the Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing (140°C). Leg je porchetta op de BBQ en voeg wat rookhout toe. Na ongeveer twee uur op 140°C te zijn gegaard zal je porchetta klaar zijn.

Tip: Als je porchetta op de BBQ ligt en je vind het leuk om het gerecht geheel Italiaans te serveren, maak dan ondertussen een lekkere bruschetta met tomaat en olijfolie.

Enjoy!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »