Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis achteraf betalen met Klarna of in3

Black Friday Madness

De laatste kans op jouw beste deal.

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Check alle deals

Italiaanse Saucijzenbroodjes

Italiaanse saucijzenbroodjes

Ingrediënten:

  • 400 gr kalfsgehakt
  • 1 rol bladerdeeg (40 x 24 cm)
  • 1 losgeklopt ei
  • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 30 gr gekruid paneermeel
  • 50 ml melk
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • ½ tl zeezout
  • ½ tl witte peper
  • ½ tl gedroogde oregano
  • ½ tl chilivlokken

Benodigdheden:

Stap 1: Meng het kalfsgehakt met de helft van het ei, paneermeel, melk, knoflook en de kruiden en specerijen. Hou de andere helft van het ei apart. Rol het bladerdeeg uit en snij het in de lengte doormidden.

Stap 2: Verdeel het kalfsgehaktmengsel in twee gelijke delen. Rol een deel tot een lange worst en leg deze op één van de deegplakken. Doe het zelfde met het andere gehakt.

Stap 3: Vouw de deeglappen dicht over de gehaktrol en druk dit goed aan. Je kunt dit eventueel met de tanden van een vork doen.

Stap 4: Snij elke rol in 8 ongeveer gelijke saucijzenbroodjes. Leg ze op een stuk bakpapier dat even groot is als je pizzasteen. Bestrijk de broodjes met ei en zet ze in de koelkast zodat ze wat op kunnen stijven.

Stap 5: Go, Go, Go, Fire up the Q! Maak je barbecue klaar voor indirect barbecueën op 200°C-220°C. Bestrijk de saucijzenbroodjes nogmaals met ei als de barbecue op temperatuur is. Plaats ze in de barbecue weg van het vuur.

Stap 6: Controleer na 20 minuten de kleur van je saucijzenbroodjes. Zijn ze mooi goudkleurig dan mogen ze eraf anders laat je ze nog even doorgaren.

Stap 7: Laat de saucijzenbroodjes 5 minuten afkoelen voordat je ze serveert.

Enjoy! 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »