Terug

Yes! Wij zijn trotse winnaar van het Business Event 2019 MKB! Bedankt voor jullie support.

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Boven €100 verzending gratis in NL, BE en DE

Grilled Picanha by Barry

Barry - Vuur&Rook

Ingrediënten: 

Benodigdheden:

Stap 1: Maal 3 eetlepels LetzQ Beef Rub fijn in de koffie molen, blender of keukenmachine.

Stap 2: Kerf de vet kap in van de Picanha en maak een mooi ruitjes patroon (circa 1cm uit elkaar)

Stap 3: Go, Go, Go, Fire up the Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 Vuur&Rook hickory blocks toe. 

Stap 4: Leg de Picanha indirect op je bbq tot een kerntempratuur van 48°C.

Stap 5: Als de Picanha de kern van 48°C heeft bereikt, open je alle schuiven en laat je de BBQ Sizzzzling HOT worden…

Stap 6: Leg de Picanha nu direct boven het vuur en fakkel hem af voor circa 10 min. Let op: Regelmatig keren (pas op voor je wenkbrauwen).

Stap 7: Laat de Picanha nu voor circa 15 min rusten op een voorverwarmd bord/schaal.

Stap 8: Snijd de picahna in dunnen plakken van ongeveer 3mm en rub deze ligt in met de fijne gemalen LetzQ Beef rub.

Enjoy!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »