Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Boven €100 verzending gratis in NL, BE en DE

Flat Iron (Sucade)

Flat Iron (Sukade)

Ingrediënten

  • 1 sucade (gesplitst)
  • Grof zout (bv. Maldon)
  • 1 cup basilicum blaadjes
  • 2 cups rucola sla
  • 2 tenen knoflook (groot) 
  • 70 ml olijfolie
  • Zout
  • Witte peper

Benodigdheden :

Stap 1: Splits de sukade en dep deze droog met wat keukenrol papier. Bestrooi rijkelijk met grof zout en laat dit rusten buiten de koelkast. 

Stap 2: Go Go Go, Fire Up The Q! Stook je BBQ op naar 200°C.

Stap 3: Doe de basilicum, rucola, knoflook en olijfolie in je hakmolen en hak dit fijn. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe. 

Stap 4: Leg de sucade op de grill. Deze zijde moet mooi krokant zijn (het zout help hierbij). Draai de steak zo nodig een kwartslag. Als deze naar je zin is draai je hem om en smeer je ‘de warme’ kant in met je groene marinade.

Stap 5: Gebruik je thermometer om je steak in de gaten te houden. Bij de kerntemperatuur van 52°C graden mag je steak van de grill. Laat deze minimaal 10 min. rusten in de aluminiumfolie.

Enjoy!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »