Diamanthaas met bacon kruidenkorst
Ingrediënten:
- 1 Diamanthaas
- 100 gr gerookt ontbijtspek
- 15 sprietjes bieslook
- Blaadjes rozemarijn
- 1 el mayonaise
- Peper
- Zout
Benodigdheden:
- BBQ met deksel
- The Windmill Skillet
- Kernthermometer
- Aluminiumfolie
Stap 1: Kruid de diamanthaas met peper en zout, en laat deze minimaal 30 minuten rusten.
Stap 2: Go, Go, Go Fire Up The Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing (150°C)
Stap 3: Bak het ontbijtspek krokant op de skillet, en laat ze daarna afkoelen.
Stap 4: Snij de bieslook, rozemarijn en de spek en meng dit door elkaar
Stap 5: Smeer de diamanthaas in met mayonaise en rol deze vervolgens door het spek/kruiden mengsel. Leg hem in de bbq totdat het een kerntemperatuur van 51°C heeft.
Stap 6: Laat hem 10 minuten rusten in de aluminiumfolie.
Enjoy!