Chicken Thigh Rolls
Chicken Thigh Rolls
Ingrediënten:
- Kipdijen zonder vel en been
- Chicken Rub
- Cheddarkaas
- Spek
- Slagers touw
- Kernthermometer
- BBQ Sauce
Stap 1: Kruid de kipdijen rondom met de rub
Stap 2: Leg de cheddarkaas aan de binnenkant van de kipdij en rol deze op met de cheddarkaas aan de binnenkant.
Stap 3: Wikkel om de kipdij een laagje spek.
Stap 4: Gebruik slagers touw om de gehele rol goed in te vinden zodat deze niet meer uit elkaar valt. * Begin met het indraaien. net zoals bij veter strikken. Doe het indraaien niet 1 maar 3 keer. Hierna kan je het touw afknopen en de uiteinden wegsnijden.
Stap 5: Go,Go,Go, Fire Up The Q! Bereid je bbq voor op indirecte garing 110c
Stap 6: BBQ de kipdij rolletjes tot 70c kern en bestrijk ze met de BBQ Saus. laat ze daarna nog liggen tot ze een kern van 85C hebben bereikt.
ENJOY!