Terug

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Boven €100 verzending gratis in NL, BE en DE

BackYard Pulled Pork by Mr Ed

Mr Ed - Vuur&Rook

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Stap 1: Zet de procureur in de Franky's Pork Prank Rub, en laat de rub 12 uur intrekken.

Stap 2: Injecteer de procureur met de appelsap.

Stap 3: Go, Go, Go, Fire up the Q! maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 Vuur&Rook cherry of appel blocks toe. 

Stap 4: Leg de procureur indirect op je bbq tot een kerntempratuur van 88°C.

Stap 5: Als de procureur de kern van 88°C heeft bereikt, smeer hem dan dik in met de Rose Garden BBQ sauce, en laat hem nog ongeveer 20 min liggen

Stap 6: Haal de procureur van de BBQ en laat hem 20 min rusten.

Go, Go, Go, pull that Pork!
Enjoy!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »