Terug

Zaterdag 14 december: Santa Q! Het grootste decemberevent van de regio! Klik hier voor meer info

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Boven €100 verzending gratis in NL, BE en DE

Award Winning Competition Ribs by Melanie

Melanie van Koerten - Vuur&Rook

Ingrediënten:

Benodigheden: 

Stap 1: Verwijder het buikvlies van de spare-ribs

Stap 2: Zet de spare-ribs in de Franky's Pork Prank Rub, en laat de rub 12 uur intrekken

Stap 3: Injecteer de Ribs tussen elk rib botje met de appelsap.

Stap 4: Go, Go, Go, fire up the Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing (110°C), en voeg 2 Vuur&Rook kersen Chunks toe 

Stap 5: Leg de ribs voor circa 3 uur op je bbq (hol)

Stap 6: Pak je spare-ribs in, in de aluminiumfolie met een scheutje appelsap, kneepje roomboter, agavesiroop en een eetlepel bruinesuiker.

Stap 7: Leg de ribs terug op je bbq voor circa 2 uur (hol)

Stap 8: Pak je ribs uit (voorzichtig want ze zijn nu breekbaar) en smeer ze royaal in met de saus.

Stap 9: Leg je ribs weer terug (bol) voor circa 15 minuten.

Enjoy!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »