Back

Vuur&Rook World's Best BBQ Boek Mega Deal!

 • Article code: VRMEGADEAL01
 • In stock

49,99 29,99

Add to wishlist

 • Above €100 free shipping
 • Quickly helped via chat and telephone
 • Helped by real BBQ pitmasters
 • The latest products first in the house

Product description

Vuur&Rook World's Best BBQ Boek Mega Deal!

Bestaande uit: 

 • Vuur&Rook World's Best BBQ Boek  
 • Vuur&Rook Beuken Rook Chips 100 gram
 • Vuur&Rook Meat Claws
 • Vuur&Rook Magazine
 • Vuur&Rook Aanmaakwokkels 
 • Vuur&Rook Glaze Kwast

Bekijk hier het inkijkexemplaar! 

Als wij ons eerste BBQ boek het beste BBQ boek van de wereld noemen, overdrijven we misschien een beetje, maar niet veel! Want achter de cover gaan ruim 60 van de beste BBQ recepten schuil. Dus fire up je Q en maak eens Memphis-style ribs. Liever rund? Blader dan naar het recept van de Honey Jalapeño Short Ribs. Of maak Jamaican Jerk Kippenvleugels, Fried Chicken Wings, Finger Licking Chicken of de beste Beer Can Chicken van de wereld! Of bereid je eigen BBQ-worsten, applaus van je gasten gegarandeerd! We hebben de recepten van Chorizo de Cuba, New Orleans sausage, USA style chipotle sausage, Knoflook-venkel, Rode peper-salie, Zwarte peper-knoflook, Duitse droge knoflookworst en Thüringer Rostbratwurst gemaakt. Liever vis? Uiteraard, onder meer Merluza con ajo y perejil (heekfiltets met knoflook en peterselie), Lubina al Donostia con patatas (zeebaars met aardappels) en Crab cakes zijn in het boek te vinden. Ook aan burgers geen gebrek. Lazy Sunday Afternoon, Filthy, Epic, Smash, Cheese, Cheddar Chicken en Blue Cheese burgers kom je erin tegen. En nee, saté zijn we ook niet vergeten, Saté Ajam, Saté babi van varkenshaas, Saté babi van procureur, Saté udang (garnalen) hebben een plek in het beste BBQ boek gekregen, net als katjangsaus en ketjapsaus.

 

Nog niet genoeg? Kies dan uit gerechten als een Philly Cheese Steak Sandwich, de sloppiest Sloppy Joe of zijn Italiaanse neefje Parmasan Chicken Sloppy Joe. En als we toch in het zuiden zijn, Döner kebab, Adana kebab, Gyros, Souvlaki, met het Vuur & Rook World’s Best BBQ boek bij de hand, draai je je hand er niet meer voor om. En als je dat allemaal gemaakt hebt wordt het tijd voor een rondje rond de wereld met Pulled Chicken Nachos, Taco's el pastor, een Meat Donut, Char Siu, Sticky Chinese Porkbelly, Grilled Picanha met chimichurri en Zwarte klauwen carpaccio, om daarna moe maar voldaan achter over te leunen.

 

Is dat het of is er nog meer? Wat? Ja, natuurlijk is er meer!

 

Als dé BBQ specialisten van Nederland en omliggende continenten vertellen we je in het boek ook alles over houtskool en briketten, vuur maken en vuur houden, onthullen de ins en outs van rubs en sauzen, marineren en injecteren, geven de startende BBQ'er tips over de basis BBQ tools, vertellen je alles over de 14 mooiste steaks, wat is wat en waar zit ie in een koe, maar ontleden samen met jou ook een kip, een varken en een rund, zodat je welingelicht bij de vaste vleesleverancier aanklopt.

En nee, dan zijn we er nóg niet, want de BBQ kan niet altijd vlammen, een mens moet ook eens rusten. Dus staan er vier mooie leesverhalen in over de vier mooiste BBQ gebieden in de Amerikaanse BBQ belt. Kansas City, Texas, South & North Carolina plus Alabama. In deze verhalen staan ook de drie beste BBQ restaurants in dat gebied genoemd, mét adres, zodat je als je een keer die kant op gaat, real American BBQ kan ervaren.

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Vuur&Rook World's Best BBQ Boek Mega Deal!

  Vuur&Rook World's Best BBQ Boek Mega Deal!

  49,99 29,99

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »